5 eenvoudige technieken voor GROTE GROEPSACCOMMODATIE

Ons vakantiehuizen vanwege 10 mensen is veelal geboekt voor een vriendenuitje, een familieweekend of een actief verblijf aangaande een sportclub. U kunt hiervoor uitstekend terecht in het pittoreske Friese dorpje Rijs. Tevens indien de gezelschap uit minder dan 10 mensen bestaan. In onze comfortrijke vakantievilla gevonden u samen hetgeen puur relaxed en plezier hebben kan zijn. Ook bestaan daar qua buitenactiviteiten weinig andere plaatsen in Holland daar waar zo ontzettend veel te ervaren valt. Door de combinatie van ons mooie verblijfs-accommodatie betreffende ons apart veelzijdige omgeving ervaart u een fantastische tijd samen. U leest hier allemaal aan deze luxe groepsaccommodatie wegens 10 personen.

Voor elke groepssamenstelling - Groepsaccommodatie

Bestaan de band uit een divers gezelschap? Zijn er onder andere heel wat kids bij of ligt de gemiddelde ouderdom boven een 50 jaar? Hetgeen de groepssamenstelling ook is, in de luxe groepsaccommodatie vanwege 10 mensen beleeft een ieder ons speciaal opwindende tijd. Verder wegens sportieve gezelschappen kan zijn de vakantievilla eersteklas passend. De specifieke voorkeuren aangaande uw gezelschap treft u zowel in onze accommodatie als in de nabije omgeving. Voorkom het ons deel van de groep zich verveelt of ergert en maak een weloverwogen selectie een verblijf in Rijs. Websites is er veel info te ontdekken aan een meerdere activiteiten maar allicht kunnen we u dan ook verder ons adviespakket op maat verstrekken.

Boek ons hoger vakantiehuis

Stel de gezelschap bestaan uit 8 personen. Waarschijnlijk denkt u dan ook dan een vakantiehuis vanwege 8 mensen te dienen te reserveren. Begrijpelijk allicht, maar een 10 persoons vakantiehuizen kan zijn vervolgens precies een momentje leuker en comfortabeler.

Allereerst heeft u zo iets meer vrijheid voor dit indelen met een kamers. Onder andere indien een 8 mensen uit ook heren wanneer dames zijn ofwel mits daar iemand bij is die heel wat snurkt.

Daarenboven bezit onze voorzieningsrijke groepsaccommodatie maar liefst 5 slaapkamers betreffende elk een eigen douchecabine en wastafel. Dat is wel zo aangenaam indien meerdere personen tegelijk over sanitaire voorzieningen toepassen willen maken. Het bevordert verder een snelheid waarmee de dagactiviteit begonnen kan worden ofwel teneinde ’s avonds uit te gaan. Trouwens geldt dit allicht vanwege elke groep, ofwel uw gezelschap nu uit 8, 9 of 10 personen bestaan.

Ervaar maximaal comfort

De vakantiehuizen voldoet aan ieder denkbaar comfort. Trek daar overdag aangenaam op uit en kom retour in een oase van rust. Kiest u wegens onze vakantievilla, dan kiest u dan ook wegens maximaal comfort. We bieden u dan ook een loungehoek betreffende verscheidene relaxfauteuils, ons keuken daar waar niets met ontbreekt en pure kwaliteitsbedden vanwege een nodige nachtrust. Als u dan ook betreffende 8 mensen onze luxueus vakantievilla boekt raakt u dan ook volstrekt aangaande speciaal veel gemak voorzien.

Unieke buitenbeleving

U dan ook vindt deze overweldigende luxueus niet alleen in de vakantievilla maar tevens erbuiten. Op het terras bestaan weet talloze gezellige uren doorgebracht, tot diep in een nacht. Dit komt niet in een laatste regio door een comfortrijke tuinmeubel-set en dit omvangrijke veld over 500 m2 dat bij een villa hoort. Ook de natuuromgeving draagt voor juiste ultieme vakantiegevoel. De groepsaccommodatie is met de bosrand gelegen. U dan ook hoort vogeltjes tsjilpen en snuift tegelijk een heerlijke bosgeur op.


Na eerdere oefening met woonboten en boerderij in Maastricht was het immers de leukste accomodatie. Buiten ivm neerslag wel veel blubber zal zomers beter zijn. Mart Vreeswijk

Deze sfeervolle groepsaccommodatie kan zijn volkomen opgetrokken in 'Canadese boomstammen hip' en heeft (slaap)plaats met groepen tot 48 personen. Een enorm originele locatie, in een mooie bosrijke omgeving doch toch o...

- skelter verhuur, een zogenaamde Heidesjees, ons vierpersoons skelter betreffende een mogelijkheid teneinde nog 2 kids voorop mee te nemen. Achteraan een sjees mogen verschillende wagonnetjes gekoppeld geraken waarop een paar personen plaats kunnen nemen.

Groepsaccommodatie huren bij Belvilla? We hebben precies zo juist 10- tot 12-persoonsvakantiehuizen in Oostenrijk, Italië ofwel Spanje ter beschikking, voor een vakantie in band in de bergen ofwel aan het zandstrand en de zee. Speurtocht op onze webshop naar grote groepsaccommodaties en ruime vakantiehuizen wegens verschillende personen, of belangstelling onze nieuwsbrief aan betreffende informatie, adviezen en condities teneinde een 10- tot 12 persoons vakantiehuis te huren.

Voorwaarde kan zijn dat u dan ook beschikt aan een CWO2 zeilcertificaat. Tevens krijgen familiegroepen vanwege 2019 ons GRATIS activiteit, je kunt kiezen uit de volgende opties:

Terwijl de kids zichzelf vermaken in het zwembad, een speeltuin ofwel de overdekte speelruimte, kan u dan ook in een gezellige living enigszins gezellig bijkletsen betreffende de familie.

Heerlijk met een gehele huisgezin: opa, oma, kids en kleinkinderen op familieweekend is zeer geliefd.Natuurlijk zoekt u dan opwindende groepsaccommodaties of grote vakantiehuizen.Gedurende dit weekend samen aantrekkelijke dingen ondernemen en op ontdekking kunnen.

Prachtige en bijzondere locatie welke in al die opzichten kwaliteit ademt. Hete ligging, rust en ambiance. Veel toewijding wegens details en super geregeld (een overzichtelijke map met alle benodigde informatie, tot aan ons ondersteunend geplastificeerd opruimschema een groep en adressen (en menu's vanwege catering en afhaal). Keuken tot in de puntjes uitgerust (ook met oestermessen en champagneglazen). Verschillende sfeervolle en gezellige ruimtes en zitkamers, welke alle betreffende veel zorg bestaan ingericht.

Groepsaccommodatie Een Bosberg. De titel is betrouwbaar, de opzet kan zijn nieuw. In een zomertijd een zonnig terras, in de winter ons knapperend haardvuur en het gehele jaar via onvoorwaardelijke gastvrijheid in onze appartementen. Bekijk pagina een Schijf over 5 en alle arrangement-mogelijkheden. Daar kan zijn zo veel te merken en te doen in Appelscha. Stap eens betreffende een fiets voor een heerlijke kop koffie, ofwel neem de vrienden ofwel huisgezin mee voor een huiselijk en vertrouwelijk weekendje Appelscha.

Duidelijke instructies. Ordelijk sanitair, opwindende slaapkamers met zeer goede bedden. Mooie ruimtes wegens allerlei creatieve activiteiten. Detail: in alle vertrekken stonden verse tulpen in kleine vaasjes. Het was ons hemels weekend, waar we allen met veel plezier op terugkijken.

Opwindende omgeving, sfeervol woonhuis en ons fantastisch uitgeruste keuken. Wij vieren al ruim twintig jaar op deze wijze Oud en Ander en beschikken over al heel wat groepsaccommodaties gezien, maar deze steekt er immers met kop en schouders boven uit. Wij hebben ons fantastisch verblijf gehad in Zeeveld.

We bestaan hier met het personeelsuitje geweest wij beschikken over dit militaire spel voltooid het was grandioos en echt vanwege een teambuilding.

Volg ons verder op:             Speurtocht jouw een bijzondere vergaderlocatie, inspirerende vergaderbreak of originele teambuildingactiviteit?

Aangenaam samen, doch niet op ons 'kluitje'... betreffende uitzicht op weiland en bosrand... alsof je daar 'middelpunt' in zit. Een slaapkamers zijn eenvoudigweg, een bedden liggen heerlijk... en alles kan zijn lekker fris en ordelijk. Zodra jouw aankomt, klik hier nu staat er een verrassing klaar... en altijd bloemetjes in vaasjes op welhaast alle kamers! De warmte en liefde wegens de gast is 'hartverwarmend'... Kortom: we kunnen er volgend jaar weer heen...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *